• Header-kenniscentrum-1.jpg

« Prapa

Lajme të mrekullueshme! Shumë produkte të BAC tashmë kanë markën tregtare Vegan

vegan-keurmerk-blog-bac.jpg

Jemi shumë krenarë! Në fillim të janarit 2019, shumë prej produkteve të BAC u është akorduar marka tregtare Vegan. BAC është kompania e parë holandeze e ushqimit të bimëve që merr këtë certifikatë. Tani ne mund ta zgjerojmë kontributin tonë në kultivimin vegan të bimëve. Patjetër që ky është lajm i mrekullueshëm. 

Marka tregtare Vegan 

Marka tregtare Vegan është e regjistruar, mbrojtur dhe lëshuar nga Vegan Society. Organizata e ka selinë në Birmingham, MB, aty ku produktet tona testohen dhe certifikohen. Marka tregtare Vegan është e regjistruar në shumë shtete, përfshirë Bashkimin Evropian, Kanadanë, Australinë, Indinë dhe Shtetet e Bashkuara. 

 Marka tregtare Vegan ofron transparencë për kultivuesit veganë: të jeni të sigurt që të gjitha produktet tona që e mbajnë këtë markë tregtare janë 100% vegane. Me fjalë të tjera, këto produkte nuk përmbajnë përbërës shtazorë. Në zhvillimin e tyre dhe në procesin e prodhimit nuk përdoret asgjë shtazore. Gjithashtu, asnjë prej produkteve tona nuk është testuar te kafshët. 

Produktet BAC me markë tregtare Vegan

Ne aplikuam për markën tregtare Vegan dhe tani jemi regjistruar si të tillë. Produktet e mëposhtme mund t'i përdorni me siguri në kultivimin vegan:

 • Organic Bloom
 • Organic Grow
 • Organic PK Booster
 • Organic Root Stimulator
 • Final Solution
 • Pro-Active
 • Foliar Spray
 • Bio Clone
 • X-Seed
 • Funky Fungi
 • Bloom stimulator
 • Auto Stimulator
 • Fast Food Organic

Më shumë informacion rreth kultivimit vegan

A keni ndonjë pyetje për produktet tona të certifikuara ose për markën tregtare Vegan? Mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë, sepse personeli ynë me përvojë do t’ju ndihmojë me kënaqësi. Ata mund t’ju japin këshilla rreth kultivimit vegan, si dhe rreth mënyrës dhe kohës së përdorimit të ushqyesit vegan të bimës. Mësoni më shumë këtu për kultivimin vegan. 

« Prapa

Scroll to top